Speel-o-theek De Bilt organiseert zijn eerste verkoop- & ruilmiddag op 16 februari, van 10:00 tot 13:00 in Restaurant bij De Tijd om mensen aan te moedigen hun schone en complete speelgoed te wisselen met andere speelgoed.Knuffels en boeken uitgesloten. De Speel-o-theek biedt zelf ook speelgoed te koop of te ruil aan. Op deze manier wil de Speel-o-theek mensen stimuleren speelgoed te ruilen wat hun kinderen niet meer zo interessant vinden en om speelgoed tweedehands te kopen. Speel-o-theek De Bilt biedt ongeveer 100 stuks speelgoed uit zijn collectie aan. De vrijwilligers van de Speel-o-theek bepalen de waarde van het geruilde speelgoed. Wethouder Anne Brommersma opent het evenement en toont zo namens de Gemeente De Bilt hun betrokkenheid bij de circulaire economie. Verkoop- & ruilmiddag is één van een reeks evenementen dat de Speel-o-theek in de nabije toekomst gepland heeft. Albert Heijn De Bilt sponseert dit evenement en de organisatie is in samenwerking metSamen voor De Bilt. #SpeelotheekDeBilt.nl #Speelotheek #toylibrary #toys #duurzaam #sustainable #DeBilt #Bilthoven #circulareconomy #samenvoordebilt #ruil #toyexchange #exchange

Speel-o-theek De Bilt organiseert zijn eerste verkoop- & ruilmiddag op 16 februari, van 10:00 tot 13:00 in Restaurant bij De Tijd om mensen aan te moedigen hun schone en complete speelgoed te wisselen met andere speelgoed.Knuffels en boeken uitgesloten. De Speel-o-theek biedt zelf ook speelgoed te koop of te ruil aan.
Op deze manier wil de Speel-o-theek mensen stimuleren speelgoed te ruilen wat hun kinderen niet meer zo interessant vinden en om speelgoed tweedehands te kopen.
Speel-o-theek De Bilt biedt ongeveer 100 stuks speelgoed uit zijn collectie aan. De vrijwilligers van de Speel-o-theek bepalen de waarde van het geruilde speelgoed.
Wethouder Anne Brommersma opent het evenement en toont zo namens de Gemeente De Bilt hun betrokkenheid bij de circulaire economie.
Verkoop- & ruilmiddag is één van een reeks evenementen dat de Speel-o-theek in de nabije toekomst gepland heeft.
Albert Heijn De Bilt sponseert dit evenement en de organisatie is in samenwerking metSamen voor De Bilt.

#SpeelotheekDeBilt.nl #Speelotheek #toylibrary #toys #duurzaam #sustainable #DeBilt #Bilthoven #circulareconomy #samenvoordebilt #ruil #toyexchange #exchange

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.