Per 3 juni op woensdag en zaterdag weer open!

Hallo allemaal,

Hoera! Per 3 juni gaan we weer open! Op woensdagen van 14:00 tot 16:00 en zaterdagen van 10:00 tot 12:00 (onze gewone openingstijden) kun je weer bij ons terecht. Komen jullie weer speelgoed lenen bij ons? We zijn op onze nieuwste locatie aan de Molenkamp en vinden het heel leuk om jullie weer te zien. We hebben ook stepjes en fietsen om met dit mooie weer lekker buiten te spelen.

We zijn wel open, maar ook wij willen ons graag aan de richtlijnen houden. Helpen jullie mee? Hier letten we op

  1. Houd 1.5m afstand van elkaar en de medewerkers
  2. Blijf thuis bij klachten
  3. Kom als het mogelijk is alleen
  4. Schrijf je in voordat je komt

Uitleg bij de richtlijnen
1. Die kende je al natuurlijk
2. Die is ook niet nieuw
3. We snappen dat het natuurlijk het leukst is om je kind mee te nemen om weer nieuw speelgoed uit te zoeken. Maar onze ruimtes zijn niet zo groot en daarom het verzoek om alleen te komen zodat we ons goed aan de regels kunnen houden.
4. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen voldoende ruimte is om speelgoed uit te zoeken, werken we nu op afspraak. Hier kun je je inschrijven. Als je je naam invult is deze alleen voor ons zichtbaar en niet voor de andere leden. Als je liever je naam niet invult, schrijf dan “bezet”. Het voordeel van wel invullen is dat we van tevoren alvast je kaarten erbij kunnen zoeken en het geheel wat sneller verloopt.

Op de speelotheek:

Op de afgesproken tijd ben je bij de Speelotheek. Als je op de bel drukt, doen de vrijwilligers voor je open. Boven is er gelegenheid voor het desinfecteren van je handen. Op de gang staat een tafel waar je het speelgoed kunt inleveren bij de vrijwilligers. Zij zullen dit tellen en schoonmaken, terwijl je zelf naar ander speelgoed zoekt. Afstanden zijn met tape op de grond aangegeven.

Als de juiste spullen weer door de vrijwilligers zijn gezien, mag het nieuwe speelgoed mee naar huis.
Achter de schermen maken wij het speelgoed schoon voordat het voor de eerstvolgende opening weer beschikbaar is. Advies: Is je kindje nog klein, neem het speelgoed dan nog eens thuis af met wat water. Het schoonmaakmiddel dat wij gebruiken is geschikt voor speelgoed, maar voor het geval dat je kleintje het in zijn of haar mond stopt is het toch fijn dat het schoonmaakmiddel weer goed verwijderd is.

We gaan ervan uit dat dit bericht de meeste leden via deze website zal bereiken, mochten we echter tot de zomervakantie niets van je gehoord hebben en je hebt nog speelgoed thuis, zal een van de vrijwilligers je bellen en je inlichten dat we weer open zijn. Geen zorgen, we zijn soepel met de boetes.

Wij zien jullie heel graag weer terug!

Tot gauw!

En weet je dat we in de zomervakantie ook open zijn? Op 18 juli, 5 en 22 augustus mag je ook komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.