We blijven nog even dicht.

Lieve leners,
De tijden zijn veranderd. Waar we voorheen jullie drie dagdelen per week met open armen konden ontvangen om speelgoed uit te zoeken, gaat dat helaas nu al geruime tijd niet meer. We beseffen ons dat de wens groot is om nieuw speelgoed uit te komen zoeken.

Echter zijn de richtlijnen nu nog niet zo dat we de Speelotheek zo kunnen draaien als we allemaal gewend zijn. Het overgrote deel van onze vrijwilligers valt in de risicogroep en daarom hebben wij besloten om in ieder geval tot 30 mei dicht te blijven. Het is in onze nieuwe ruimte op dit moment niet voldoende mogelijk om de 1,5m afstand te waarborgen en de wens om het voor iedereen veilig te houden geeft dan de doorslag.

Dit wijkt dus af van onze voorgaande plannen om de opening van de scholen aan te houden. Dus ondanks dat de scholen de komende periode weer open zullen gaan, blijven wij nog iets langer dicht.

We blijven in afwachting van aanpassing van de algemene de richtlijnen van het RIVM en de overheid en doen ons best om deze te vertalen naar onze Speelotheek.

Ondertussen smeden wij snode plannetjes om, zodra wij open kunnen, iedereen veilig aan leuk, schoon speelgoed te helpen. Om piekmomenten te vermijden denken wij erover om met een (naar wens anonieme) intekenlijst via internet te gaan werken. Vooralsnog is dat toekomstmuziek.

We houden jullie, net als altijd, via deze website op de hoogte. Hou ‘m dus in de gaten en blijf in de tussentijd voor al gezond!

Warme groet van de Speelotheek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.